Gemm

Gelegen in een 3000m2 fabriek in Codognè, in de Italiaanse provincie Treviso, werd GEMM in 1999 gelanceerd als een fabrikant van kwalitatief hoogwaardige vitrines en gekoelde kasten voor de voorbereiding van de pizza.

In slechts een paar jaar is het bedrijf niet alleen een toonaangevende naam in Italië, maar bemachtigde ook zijn positie binnen een aantal exportmarkten. Door de productie van vier exclusieve reeksen van efficiënte en veelzijdige pizzeria banken, is GEMM erin geslaagd te voldoen aan een scala van verschillende eisen van de markt.

Vandaag de dag, dankzij een programma van de lopende investeringen, heeft GEMM zijn assortiment van koelapparatuur uitgebreid. 
oplossingen voor restaurants en bakkerijen, waaronder tafels, kasten, koelcellen en blast chillers / vriezer, die allemaal zijn ontworpen en gebouwd met nauwgezette aandacht voor elk detail, en vooral aan de kwaliteit van de afwerking.

GEMM biedt nu ook een uitgebreid assortiment van ambient-eenheden voor de bereiding van voedsel. Door gebruik te maken van de expertise van zijn design team, kunnen aangepaste-ontwerpen van speciale eenheden voor een specifieke set van eisen gemaakt worden, welke aan de individuele behoefte van de klant voldoen.

Sinds 2005 is GEMM is ISO 9002-gecertificeerd. Alle GEMM  producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen