Airconditioning

AIRCONDITIONING INSTALLATIE EN MONTAGE

Airconditioning is niet langer een luxe maar noodzaak. Onderzoeken wijzen uit dat een aangenaam binnenklimaat de prestaties positief beïnvloedt. Temperatuurschommelingen horen daar niet bij.
Gevoelens van onbehagen door een slechte luchtkwaliteit evenmin. Op plaatsen waar intensief gewerkt en geleefd wordt, is klimaatbeheersing onmisbaar. Noorland Koeltechniek is specialist in klimaatbeheersing. Vanuit Sleeuwijk voorzien wij de regio van verkoeling en een perfecte luchtkwaliteit.


DE VOORDELEN VAN EEN AIRCO

Nieuwe bedrijfspanden zijn vandaag de dag uitstekend geïsoleerd. Dat heeft ook een nadeel. De lucht wordt minder snel ververst. Daarom is het van belang om regelmatig verse lucht aan te voeren. Met een goede airco installatie kunt u weer opgelucht adem halen. Een airco koelt, verwarmt, ontvochtigt, laat lucht circuleren en filtert stof. Tevens is een airco te integreren met een ventilatiesysteem. De hygiëne verbetert zienderogen. Uw medewerkers zitten lekkerder in hun vel als u het binnenklimaat afstemt op hun behoeftes, daarnaast bevorderd de prestaties van de medewerkers.


OP MAAT GESNEDEN INSTALLATIE

Airconditioning installatie is een vak apart. Maatwerk, kwaliteit en service zijn de sleutelwoorden bij
een succesvolle airco montage. Onze vaklieden weten dat als geen ander. Bovendien geldt voor al onze
airco’s dat ze prettig te bedienen, makkelijk schoon te houden en energiezuinig zijn.