Koel & Vries

KOELTECHNIEK EXPERT IN NEDERLAND VAN ONTWERP TOT SERVICE

Noorland Koeltechniek B.V. is expert op het gebied van koeltechniek. Dat wil zeggen dat wij u in de volle breedte van dienst kunnen zijn, zowel koelen als vriezen. Zo tekenen wij niet alleen voor het ontwerp van uw installatie maar ook voor de uitvoering, nazorg en onderhoud. Van a tot z, alles in een hand. Het resultaat? Een installatie die overeenkomt met uw verwachtingen. Of deze zelfs overtreft.


VERFRISSENDE KIJK OP KOELTECHNIEK

Vormen verse producten een onderdeel van uw dagelijkse dienstverlening aan klanten? Dan weet u als geen ander dat koel- en vriestechniek een onmisbare schakel in uw bedrijfsvoering is. Sterker nog: koelen van verse producten is wettelijk verplicht. Dankzij jaren kennis en ervaring is deze schakel bij ons in vertrouwde handen. Niet alleen hebben we een verfrissende kijk op koeltechnische installaties. Ook kennen wij de wettelijke richtlijnen voor bijvoorbeeld slagerijen, slachthuizen, supermarkten en hotels.


MAATWERK IN KOELSYSTEMEN

Noorland Koeltechniek B.V. levert koeltechnische apparaten en producten die aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Van eenvoudige ijsblokjesmachines tot koel- en vrieskasten. En van koel- en vriescellen tot maatwerkinstallaties voor complete ruimtes. We zijn van alle markten thuis. Met behulp van kant-en-klare isolatiepanelen kunnen wij elk ontwerp maken. Deze koel- en vriescellen zijn vrijstaand en zelfisolerend. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor meubels en vitrines om uw producten aantrekkelijk te presenteren. Uiteraard stemmen we de kleuren, materialen en afmetingen naadloos af op uw interieur. Al onze producten installeren we volgens de strengste normen. Bovendien geldt altijd: makkelijk te bedienen, eenvoudig schoon te houden en energiezuinig.