Service & Onderhoud

Eigen service- en onderhoudsdienst

Bij Noorland Koeltechniek staan service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Dat vraagt om een eigen service- en onderhoudsdienst. Onze monteurs staan 24 uur per dag klaar om storingen te verhelpen. Daarnaast houden zij uw installatie in optimale conditie. Zo verzorgen zij de wettelijk verplichte onderhoudsbeurten aan koel- en vriesinstallaties. Goed onderhoud betekent weinig storingen en lager energieverbruik.De tijd en energie die men in de kwaliteit van het werkt steekt, krijgt men altijd weer terug.
"Ed Noorland: Vaak willen klanten een ongecompliceerde en service gerichte benadering.
 Als men dat in huis heeft, kan een bedrijf ook een acceptabele prijs vragen".

Gecertificeerde monteurs

Bij Noorland Koeltechniek  werken niet zo maar vaklieden. Onze monteurs zijn gediplomeerd in hun vak en volgen regelmatig aanvullende cursussen 
en opleidingen. Daardoor beschikken zij over de nieuwste kennis en vaardigheden. Het resultaat? Een installatie die niets te wensen overlaat.

Automatisering

In ons systeem zit jarenlange historie van alle apparaten die wij geïnstalleerd of in onderhoud hebben. Alle gegevens en details zijn directbeschikbaar.
Hierdoor kan Noorland Koeltechniek zijn klanten op afstand voorzien van o.a. afschrijving, onderhoudsstaat van de meubels en daardoor de klant voorzien van kundig advies. Elk apparaat heeft zijn eigen code. Dat is service, het komt namelijk weleens voor dat de klant zijn logboek kwijt is. De bussen zijn uitgerust met I-pad en printer voor het automatisch bonnensysteem, hierdoor worden bonnen, bestellingen, boekingen en facturen direct elektronisch opgeslagen in het logboek.